ГЕРБ внасят сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за финансови нарушения

...
ГЕРБ внасят сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за финансови нарушения
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини кмета на Провадия в нарушения за 0,5 млн. лева

ГЕРБ внасят сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров за финансови нарушавания на кмета на Провадия Филчо Филчев за половин милион лв., съобщи БГНЕС.

" Запознаваме ви с установените фрапиращи нарушавания в Община Провадия. Говорим за един „ Филчогейт “, за непозволени дейности на кмета от Българска социалистическа партия Филчо Филчев ", съобщи на брифинг депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Той твърди, че в отчета на Държавната организация за финансова ревизия са открити голям брой нарушавания, като най-стряскащото било за потреблението на държавен запас в размер на съвсем половин милион лв. без извършената наложителна социална поръчка.

„ Подготвили сме сигнал до основния прокурор, който ще внесем през днешния ден. Когато човек се запознае с отчета на Държавната организация за финансова ревизия от 2016 година във връзка с меко казано безобразното ръководство на кмета от Българска социалистическа партия Филчо Филев единственото, което го обгръща е гняв “, сподели съобщи някогашният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров.

„ Тя бива сменена от липса на правдивост, която в 34-те общини на Българска социалистическа партия е забележима. Това е моделът, който Българска социалистическа партия постанова. Някои биха го нарекли феодализация на българските общини. Няма да възроптаем против тази дефиниция “, сподели още Тодоров. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР